viernes, 28 de junio de 2019

Concert: DIANA KRALL - Leopolis Jazz Fest


Leopolis Jazz Fest









Diana Krall – 27 червня, Leopolis Jazz Fest

27 червня. На головній сцені фестивалю. Вперше в Україні. Неймовірна канадська співачка та піаністка Дайана Кролл. Усі ці роки, згідно опитуванням фестивалю, вона залишалась найочікуванішим хедлайнером.

Вона почала грати на фортепіано, коли їй було чотири роки. Кролл була ще підлітком, коли отримала стипендію у престижному музичному коледжі Берклі в Бостоні. Після двох років навчання у Бостоні вона переїхала у Лос-Анджелес, де зустріла своїх джазових наставників, серед яких був легендарний басист Рей Браун (Ray Brown).

У 1994 році вона підписала контракт з GRP та записала альбом Only Trust Your Heart, у якому Браун грав на контрабасі.

З цього часу почався період співпраці Дайані Кролл з продюсером Томмі ЛіПумой (який працював зі всіма, від Барбри Стрейзанд до Джорджа Бенсона). Він видає її наступні альбоми на GRP, Impulse! та Verve.

Дайана Кролл швидко стала популярною. Справжнім проривом стала робота 1998 року When I Look in Your Eyes. Альбом 52 тижні займав перше місце Billboard's jazz chart, отримав дві Греммі та номінацію у категорії Найкращий альбом року, чого зазвичай удостоюються тільки поп-альбоми. Наступний альбом The Look of Love продавався ще краще, потрапив у ТОП 10 поп-чартів в Америці – безпрецедентний результат для джазової музики.
У 2018 вийшов альбом Дайани Кролл з легендарним співаком Тоні Беннеттом Love Is Here to Stay.

По цей день для багатьох Дайана Кролл – провідна джазова співачка та піаністка сучасності.

*****

Diana krall - 27 de junio, leópolis jazz fest
Ми не знаємо, що ви робите сьогодні, але у нас увесь вечір – танці та інструментальні соло. Адже до Львову вперше приїхала DIANA KRALL з Robert Hurst, Joe Lovano, Marc Ribot та Karriem Riggins.
Жінка, що не залишила байдужою жодну людину. Навіть небо заплакало.

Фото: Даниїл Тюрін

#leopolisjazzfest2019 #lviv


*****

























Photos: Daniel Turín

Fuente: leopolisjazz



No hay comentarios: